One night stand

Met elkaar praten over de aanvraag en er grappen over maken, waren we heel toepasselijk. Toch was ik nog niet zeker van hem, dus bond ik hem vast. Na een tijdje zijn we gestopt met het sturen van sms’jes naar elkaar, maar het was duidelijk frustrerend dat we onze beloften nog steeds niet nakwamen.
Een paar maanden later zag ik hem weer mijn profiel checken. Ik stuurde hem een ​​sms, “God, kun je me nog steeds vergeten?” Hij zei: “Het was een ongeluk.” Nadat ik “ja” had geantwoord, heb ik nooit geantwoord. Ik wilde stiekem dat hij weer gehoord zou worden, en ik realiseerde me al snel dat hij onze tolk enigszins scherp en ondeugend miste. Om de een of andere reden wilde ik met een volkomen vreemde praten over hete dingen.
Slechts twee weken later zag ik hem mijn profiel opnieuw bekijken. Ik antwoordde: “Het was zeker weer een ongeluk!!!”. “Nee, ik wilde je mooie gezicht nog eens zien. Hopelijk in het echte leven, maar hey, vrouwen durven het overal mee oneens te zijn. Nadat we elkaar de hele middag sms’jes hadden gestuurd, besloten we om ‘s avonds bij hem thuis af te spreken. “Koffie drinken kan toch geen kwaad?” hoorde ik hem zeggen. Ik ontmoette hem ‘s avonds laat omdat hij nog werk had en ik iets te doen had.

Ik stond rond 22.30 uur bij haar voordeur. Pfff was zo zenuwachtig dat ik in mijn eigen stem kon horen hoe hij trilde. Hij kuste zijn wang en lachte boos en zei: “Hé, daar ben ik.” Onder het genot van een glas wijn praten we over van alles. Ze zag er goed uit en had een mooi lichaam. Er was meteen een klik, maar ik wist niet of ze wederzijds waren. Op een gegeven moment vroeg hij of ik bij mij op de bank mocht zitten. Ik antwoordde rustig: “Het is tenslotte je eigen bank!”

Lachend schonk hij zichzelf nog een drankje in en ging naast me op de bank zitten. Hij draaide zich om en begon me hartstochtelijk te zoenen. Met zijn sensuele tong kust hij mijn nek, mijn nek, en knaagt speels aan mijn oren. Het is zo intens dat ik een beetje vochtig van mijn kat voel komen. Ik werd doorweekt en liet mezelf vrijwillig aan hem over. Zijn grote handen verdwenen onder mijn shirt en masseerden heftig mijn borst. Mijn tepels waren opgezwollen en stijf, dus ik dacht dat ik meer wilde.
Voelde langzaam zijn lichaam en vond een enorme erectie. Zijn grote pik was stijf en zijn bal vulde mijn hele hand. Ik begon zachtjes met zijn bal te spelen. Hij genoot zichtbaar en kreunde blij. Toen ik met hem naar zijn kamer ging, fluisterde hij sensueel in mijn oren. Hij pakte me op en sleepte me mee. Hij verwijderde onmiddellijk de rest van de kleren die we nog hadden. Ik ging rechtop op het bed zitten, pakte zijn dikke rechtopstaande penis en begon eraan te zuigen. Dat was zo lang als ik het kon slikken.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *