Mijn onverzadigbare vrouw een verrassing geven

Mijn vrouw Beth (Dave) en ik zijn vier jaar getrouwd, maar we kunnen elkaar nog steeds niet helemaal begrijpen. Alleen haar libido is hoger dan de mijne. En als we twee dagen geen seks hebben gehad, is hij wanhopig op zoek naar een manier om van zijn energie af te komen.
Ik denk dat ik de laatste tijd veel heb nagedacht over een oplossing die voor ons beiden werkt en die gevonden heb. Mijn vriend (Hayco) is net gescheiden en heeft al een tijdje geen seks gehad. Op een avond toen ik bier met hem dronk, noemde hij het en ik volgde hem. Ik legde mijn hand op zijn schouder en bood mijn vrouw aan. Maar het moest voorwaardelijk zijn. Ik wilde het zien. Heiko keek me verbaasd aan, maar stemde uiteindelijk toe. Vooral omdat hij er alles aan deed om het te laten werken. Dat was te veel voor hem.
Een week later gingen mijn vrouw en ik met onze vrienden naar een feest. Haiko komt die avond ook. Ze vroeg Beth om een ​​korte rok en een licht doorschijnend shirt te dragen met alleen haar borst zichtbaar. Ze droeg een bh met een halve cup en haar buste erop. Ze droeg ook een riem die voornamelijk bestond uit kralen die haar vagina doorboorden. Het opgewonden haar terwijl ze liep.
Uiteindelijk deed ze hoge hakken aan en liet ze haar benen nog hoger lijken.
Hij haalde me opstandig in en greep meteen mijn kruis. Dit en het idee dat een andere man haar vanavond zou vangen, maakte me erg opgewonden, en ik wilde meteen seks met haar hebben. Ik schoof mijn hand onder haar rok en duwde een trillend ei in haar vagina. Ik had een afstandsbediening. “Als ik hem verplaats, kun je dan doorgaan waar je mee bezig bent, oké?” Ze keek me verbaasd aan en vroeg wat ik aan het doen was. Ik lachte, nam haar mee naar de auto en reed al naar een volwaardig feest. Er werd al veel gedronken, de mensen waren meer ontspannen en sommigen dansten heel intiem op de dansvloer. Ik gaf Beth Bacchus en stuurde Beth daar ook heen. “Laat me zien wat je beter kan. In de tussentijd zal ik je de juiste danspartner laten zien. Als je het goed doet, wordt je beloond. Hij keek me weer aan, maar ik had het te warm om te protesteren. . . Terwijl ik mijn heupen schudde, stapte ik op de dansvloer in een iets kortere rok, begon energiek te dansen en schoof de rok iets verder omhoog zodat ik de onderkant van mijn kont kon zien. Ik stak een trillend ei aan. Een teken dat je moet blijven dansen. Uiteindelijk benaderde een man die haar openlijk bewonderde haar, legde zijn handen en zelfs hem op haar borst en masseerde die. Beth glimlachte naar hem, en hij danste weer na een geile tongzoen die ook in zijn kruis kneep. Laat een rechtopstaande man in zijn broek. Ik liep meteen naar Haiko en gaf hem Bacchus. “Geef het hem hier en blijf het aan hem geven. Ze vindt het leuk en het verwijdert haar boeien heel snel. Ga met haar dansen en raak haar vinger voorlopig aan. Geef me alsjeblieft. Prikkel haar zoveel mogelijk in het bijzijn van iedereen. Heiko loopt een beetje onhandig over de dansvloer en geeft Beth Bacchus een hand. En nog wat. Ze accepteerde het altijd met een glimlach. Ze gaat op haar tenen staan ​​en kust Haiko’s wangen om haar te bedanken. Heiko glimlachte naar haar, greep uiteindelijk haar middel en trok haar naar zich toe. Ik liet het snel los. Beth keek me aan en ik glimlachte. Ze leek me te begrijpen en accepteerde al snel Haiko’s benadering.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *